Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Tove Ericsson kommer att åka i Hudiksvalls IF:s blå dräkt till vintern. FOTO: Fredrica Jonsson.

Tove Ericsson kommer att åka i Hudiksvalls IF:s blå dräkt till vintern. FOTO: Fredrica Jonsson.

Tove Ericsson byter från Stockvik till Hudiksvall

Hudiksvalls IF har gjort klart med talangfulla 17-åringen Tove Ericsson. Tove, som i vintras åkte i Sveriges bronslag på JVM-stafetten, lämnar Stockviks SF för hälsingeklubben.

Tove Ericsson gjorde i vintras en mycket stark säsong som förstaårsjunior. Förutom JVM-bronset i stafett tog hon också ett individuellt brons på sprinten vid ungdoms-OS.

Att det nu blir Hudiksvalls IF är inte helt oväntat då Toves pappa är född och uppväxt i Hudik.

– Jonas Långberg, junioransvarig och Sofie Jonsson, senioransvarig ser fram emot en vinter med Tove i klubben. Vi har en stabil serviceorganisation i klubben så vi kommer att kunna erbjuda ett bra upplägg, säger Stefan Skalman från Hudiksvalls IF:s styrelse.

Senaste nyheterna

Johanna Hagström öser på för fullt under ett träningsrace med landslaget i Vålådalen häromdagen. I vinter är Hagströms klara mål en plats i det svenska sprint-VM-laget. FOTO: Lukas Johansson/Svenska skidförbundet.

Hagström ser sig själv som en VM-åkare i vinter

Den 22-årige Team Bauhaus-åkaren Johanna Hagström kan se tillbaka på en lång och bra försäsong. Självförtroendet är på topp för den unga sprinttalangen från Falköping. – Som det känns så ska jag var...
I området kring Ylläs och Levi i norra Finland kan man åka på natursnö på flera ställen nu. FOTO: Levi Ski Resort.

Fina förhållanden på natursnö i norra Finland

Det har kommit mycket snö i finska Lappland den senaste tiden så du kan åka skidor på många ställen som har natursnö. Tillsammans med vår finska systersajt Kestävyysurheil.fi har vi gjort en översikt...