Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Moa Molander Kristiansen och Sebastian Eriksson fick på tisdagen ta emot Daniel Tynells stipendium av Daniel själv. FOTO: Team Tynell.
Moa Molander Kristiansen och Sebastian Eriksson fick på tisdagen ta emot Daniel Tynells stipendium av Daniel själv. FOTO: Team Tynell.

Tynells stipendium till Moa och Sebastian

Moa Molander Kristiansen, Domnarvets GoIF och Sebastian Eriksson, Falu IK Skidor heter 2015 års Daniel Tynell-stipendiater.
På tisdagen hade Daniel själv glädjen att uppvakta de två stipendiaterna.

– Det är alltid svårt för juryn att välja då det finns så många glädjespridare inom skidsporten. Men de som inte fick stipendiet i år uppmanar jag innerligt att söka igen nästa gång, säger Daniel.

Här följer utdrag ur motivering för stipendiaterna Moa och Sebastian:

”Som en sann fighter och med en imponerande mental styrka och kämpaglöd, visar Moa genom enastående prestationer att det går att vända tuffa motgångar till utvecklingsmöjligheter och erfarenheter för att nå nya framgångar!”

”Sebastian ger prov på en enorm kämpaglöd, nyfikenhet och vilja att hela tiden utveckla sig som skidåkare, och därigenom visar hur det kan leda till enastående prestationer och framgångar.”

Siste nyheter

Nu är åter 16-17 januari datumen som gäller för vinterns världscup i Ulricehamn. Bilden från 2017 när man arrangerade för första gången. FOTO: Johan Trygg/Längd.se.

Nytt datum för World Cup i Ulricehamn

Till vintern väntas en sprinthelg när världscupen kommer till Lassalyckan och Ulricehamn. Nu har tävlingarna återgått till sitt ursprungliga datum, 16–17 januari 2021, för att inte krocka med SM-veck...
Det blir individuell start på rullskid-SM i Lidköping den 9 augusti. FOTO: Lidköpings VSK.

Individuell start på rullskid-SM i Lidköping

Efter önskemål från arrangerande Lidköpings VSK så har Svenska skidförbundets arbetsgrupp för rullskidor beslutat att ändra SM-tävlingen i Lidköping 9 augusti från masstart till individuell start.