Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Johan Olsson pressar sig upp för Södra Berget och tänker på sina konkurrenter. FOTO: Video Adressavisen/Sundsvalls Tidning.

Johan Olsson pressar sig upp för Södra Berget och tänker på sina konkurrenter. FOTO: Video Adressavisen/Sundsvalls Tidning.

Video: Johan Olssons hårdkörning

Johan Olsson pressar sig hårt uppför Södra Berget i Sundsvall och tänker på sina konkurrenter; Northug, Sundby, Legkov, Cologna, Hellner och Richardsson.
Se filmen som norska Adressavisen gjort med den svenska femmilshjälten.

Senaste nyheterna

Linn Svahn är inte med på landslagets läger i Frankrike. Det är fortfarande axelskadan som spökar. FOTO: Bildbyrån - GEPA PICTURES/Philipp Brem.

Svahns axelskada spökar fortfarande

Linn Svahn skadade axeln vid ett fall på världscupen i Ulricehamns i vintras. Skadan som förstörde VM för Svahn har fortsatt varit ett problem under våren. På grund av detta är inte Svahn med på land...
VM-fyran i sprint, Johanna Hagström, har haft en Covid- 19-infektion och är inte med på landslaget läger i Frankrike. FOTO: Carl Sandin/Bildbyrån.

Covid- 19 stoppade Hagström från landslagsläger

Johanna Hagström finns inte på plats i franska Tignes där A-landslaget och Team Bauhaus nu tränar på hög höjd inför OS-vintern. Ulricehamnsåkaren Hagström har haft en Covid- 19-infektion, har tillfri...
Värnamorullen satsar stort och vill locka såväl elit som motionärer och ungdomar. FOTO: Värnamorullen.

Värnamorullen lockar eliten med bra prispengar

Femte upplagan av rullskidtävlingen Värnamorullen går av stapeln lördag 4 september. För första gången är loppet en Visma Ski Classics Challengers. Loppet vill etablera sig och satsar på att bli en s...