Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

I kväll 19.30 håller Oskar Svärd tillsammans med Per-Öyvind Torvik ett webinar kring utrustning. FOTO: Johan Trygg/Längd.se.

I kväll 19.30 håller Oskar Svärd tillsammans med Per-Öyvind Torvik ett webinar kring utrustning. FOTO: Johan Trygg/Längd.se.

Webinar om utrustning

I kväll, tisdag 26 januari, håller Optima Ski ett webinar om utrustning.
Det kommer att handla om bland annat stavlängd, olika typer av skidor som rugg-, skin och stakskidor.
Det är Oskar Svärd och Per-Öyvind Torvik som informerar och berättar.

– De har ju blivit mycket diskussion kring stavlängd sista tiden. Det tar vi upp ihop med olika typer av skidor, berättar Oskar Svärd.

– Vi går igenom vad som skiljer varm- och kallföresskidor, spann är och vad som fungerar i olika fören. Vi vill också ge några råd kring vallning och valla och försöka reda ut lite i "valladjungeln”, fortsätter Oskar.

Det är ett gratis webinar som startar 19.30 och du registrerar dig här.

 

Senaste nyheterna

William Poromaa blev 17:e man i jaktstarten i Ruka. FOTO: Tomi Hänninen/Bildbyrån.

Hösflot Kläbo ryckte till seger - Poromaa 17:e

Johannes Hösflot Kläbo släppte upp Aleksander Bolshunov och Emil Iversen halvvägs i jaktstartloppet i Ruka. Sedan avgjorde han till seger med ett ryck i sista backen. William Poromaa blev bäste svens...
Alexander Bolshunov, tvåa, Johannes Hösflot Kläbo, etta och Emil Iversen trea på jaktstarten i Ruka. FOTO: Tomi Hänninen/Bildbyrån.

Resultat Ruka 15 km fri stil jaktstart

Johannes Hösflot Kläbo spurtade hem segern på jaktstarten i Ruka och tog hem minitouren före Alexander Bolshunov och Emil Iversen. William Poromaa blev bäste svensk på 18:e plats.
Tatiana Sorina tvåa, Therese Johaug etta och Ebba Andersson trea på jaktstarten i Ruka. FOTO: Tomi Hänninen. Bildbyrån.

Johaug klar vinnare – Ebba Andersson trea

En krasch i slutet på jaktstartsloppet förstörde för Linn Svahn och Maja Dahlqvist i slutet på jaktstartsloppet i Ruka. Ebba Andersson och Frida Karlsson stod på benen men rådde inte på ryskan Sorina ...